jou

 

 Van bewustwording naar actie 


Wil je aan de slag met werkgeluk? Gewoon weten wat je nu zelf kan doen om het (weer) leuk te hebben in je baan? Of waar je op kan letten bij het zoeken naar een nieuwe baan?

Dat kan nu..
People2Win biedt via Bewust Haarlem binnenkort onderstaande workshop aan:

Workshop Bewustwording van Werkgeluk
Werkgeluk, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn? Toch zijn steeds meer mensen hierna op zoek. Groot gelijk, als we dan toch bijna 80000 uur van ons leven werkend doorbrengen (meer dan dat we slapen) dan kan het maar beter plezierig zijn. We gaan aan de slag. Eerst met de basis van werkgeluk, wat zijn de 3 pijlers om mee te sturen in je geluk en wanneer zijn die bij jou optimaal.  Vragen als:

-Wat zijn mijn sterke punten?
-Hoe kan ik meer plezier in mijn werk krijgen?
-Hoe ziet mijn Ikigai eruit?
worden besproken tijdens de workshop. Met humor, film en oefeningen begeleid ik je op interactieve wijze tijdens deze workshop. Aan het eind van de workshop weet je welke elementen voor jou belangrijk zijn om je gelukkig te voelen in je werk zodat je actief met jouw werkgeluk aan de slag kan.

Duur: 3,5 uur
Investering: 45,- Euro (ex. BTW) p.p. + e-boek over werkgeluk cadeau.
Deelname: max. 12 personen
Waar: in Haarlem, locatie volgt.
Data: volgt

Heb je interesse in de workshop? Stuur me vast een mailtje (Barbara@people2win.nl) zodat ik je kan informeren wanneer en waar de eerste workshop plaats gaat vinden.

 

                                                         

Door geluk te delen vermenigvuldigt het