Over Barbara


Ik ben Barbara van de Nes, eigenaar van People2Win. Ik sta voor luisteren, analyseren, coachen, doorzetten met professionaliteit, eigenaarschap en resultaat. En dat allemaal met een vleugje humor (mits je sarcasme zo kan noemen). Beloftes kom ik na en doelen lever ik graag af mét een extraatje.

Ik zie de sport als een mooie metafoor voor het bedrijfsleven. Ik geloof dat een team medewerkers prachtige resultaten kan behalen wanneer ze goed gecoacht worden, ze fouten mogen maken en ze kunnen doen waar ze goed in zijn. Als ze daarnaast ook nog eens je grootste fans worden dan heb je het als organisatie helemaal voor elkaar. Een keertje sparren?

En verder?
Verder ben ik afgestudeerd sporteconoom met een voorliefde voor commercie. Ik ben werkzaam geweest in (inter-)nationale rollen in marketing, sales, handel en economie bij mooie organisaties. De afgelopen 9 jaar heb ik bij Heineken International in HR gewerkt waarvan de laatste 7 jaar als Employee Engagement Advisor. De invloed van cultuur, leiderschap, teams en ontwikkeling speelden ook hier een grote rol.

Ik ben (virtual) action learning facilitator voor teams, projectmanager en werkgelukdeskundige. Met deze combinatie en mijn ervaringen wil ik organisaties en bedrijven helpen om werkgeluk van medewerkers te vergroten.

Mijn uiteindelijke doel is gelukkig werken normaal te maken en niet langer de uitzondering. Doe je mee?