Over mij


Ik ben Barbara van de Nes, eigenaar van People2Win. Ik sta voor luisteren, analyseren, coachen, doorzetten met professionaliteit, eigenaarschap en resultaat. En dat allemaal met een vleugje humor (mits je sarcasme zo kan noemen). Beloftes kom ik na en doelen lever ik graag af mét een extraatje.

Ik zie de sport als een mooie metafoor voor het bedrijfsleven. Ik geloof dat een team medewerkers prachtige resultaten kan behalen wanneer ze goed gecoacht worden, ze fouten mogen maken en ze kunnen doen waar ze goed in zijn. Als ze daarnaast ook nog eens je grootste fans worden dan heb je het als organisatie helemaal voor elkaar. Een keertje sparren?

En verder?
Ik ben werkzaam geweest in (inter-)nationale rollen in marketing, sales, handel en economie bij mooie organisaties. De afgelopen 9 jaar heb ik bij Heineken International in HR gewerkt waarvan de laatste 7 jaar als Employee Engagement Advisor. Hierbij deed ik wereldwijd onderzoek naar de betrokkenheid en bevlogenheid van medewerkers.

Eind 2016 ondervond ik zelf wat het is om niet langer bevlogen en betrokken te zijn in mijn werk. Wat het is om geen werkgeluk meer te hebben maar de wijzers van de klok vooruit te kijken.  Reden voor mij om te stoppen en een zoektocht naar werkgeluk te beginnen.

Voor mij is de oprichting van People2Win het resultaat van die zoektocht. Als ik lees dat er nog steeds:

  • zoveel mensen ongelukkig zijn in hun werk;
  • managers niet bewust zijn van de rol die zij spelen in iemands werkgeluk;
  • veel jonge mensen zijn die kampen met een burn-out omdat ze zich verliezen in een baan;
  • mensen niet bewust zijn hoe zijzelf een rol te spelen in hun eigen geluk;
  • organisaties zijn die even niet meer weten hoe je mensen weer bevlogen in hun werk krijgt.

Dan wil ik er zijn om misschien wel jou, jouw team of jouw organisatie te helpen om met kleine stapjes mooie doelen te bereiken. Mijn uiteindelijke doel is gelukkig werken normaal te maken en niet langer de uitzondering. Doe je mee?